Zakelijke mogelijkheden

Uiteraard is het prima als je de producten van Young Living alleen voor jezelf en je gezin wilt gebruiken als gewone Young Living member. Maar wil je nog meer olie en worden de kosten voor een maandelijkse bestelling je wat teveel? Of zoek je een bijverdienste of andere baan? Weet dan dat het ook mogelijk is om er geld mee te verdienen.

Netwerkmarketing

Young Living is een bedrijf dat werkt volgens het principe van netwerkmarketing. Dit houdt in dat zij in plaats van geld uit te geven aan reclame-uitingen en andere vormen van promotie, commissie betalen aan distributeurs voor het aanbrengen van nieuwe leden, het begeleiden van die leden en het coachen van leden die er zakelijk mee aan de slag willen (business members). Young Living is een van de beste netwerkmarketingbedrijven ter wereld. In tegenstelling tot veel andere netwerkmarketingbedrijven hoef je geen voorraden in te slaan. En er zijn geen targets, behalve de doelen die jij jezelf stelt. Meer informatie kan je vinden op de website van de Drop Some Oil University.


Iedereen kan dit!

Je hoeft geen aromatherapeut of expert in het gebruik van essentiële oliën te zijn. Alle informatie is namelijk beschikbaar en vertaald in het Nederlands. Je kan dus alles opzoeken. Bovendien staat er een gigantisch team achter je om je te ondersteunen. Het team van Oil Minded is onderdeel van het team van In de Olie van Corinne Delis, die Young Living in Nederland op de kaart heeft gezet. Het team van In de Olie valt op haar beurt weer onder het Amerikaanse team van de Lemon Droppers van Lindsey Teague Moreno, het snelst groeiende team van Young Living.


Waarom het snelst groeiende team?

Omdat wij geen harde verkoop gebruiken, maar het anders doen. Wij delen onze olie-ervaringen met enthousiasme, maar pushen niet. Wij werken samen en hebben daardoor een schat aan informatie beschikbaar. Het verschil met de meeste andere merken essentiële oliën en sommige andere teams is dat wij echt begeleiding geven. Met al je vragen kan je bij ons terecht. Je krijgt de weg gewezen waar je informatie kan vinden. Verder kan je het invullen zoals je het zelf wilt. Je kan social media gebruiken om mensen te bereiken, maar je kan je ook vooral richten op het geven van infoavonden, workshops of één op één afspraken of een combinatie hiervan. Je bent niets verplicht. Jij bepaalt. Dat is het mooie van Young Living.


Wat biedt Oil Minded je?

Het werken met Young Living en essentiële oliën is niet alleen geweldig omdat het een fantastische ondersteuning in je leven biedt, maar ook omdat het bijdraagt aan je persoonlijke ontwikkeling. Wil jij je Young Living business laten groeien? Dan gaat dat het beste als je zelf bereid bent om te groeien. Dit is geen verplichting, maar een optie. Je mag zelf kiezen of je van deze mogelijkheden gebruik wilt maken. Maar als je dit wel wilt, ondersteunt Oil Minded je gratis door coaching met focus op persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast organiseren we regelmatig een teamoverleg waar je van elkaar kunt leren en waar we bespreken hoe we elkaar kunnen ondersteunen. Ze zeggen niet voor niets: teamwork makes the dream work!

Oil Minded is een praktijk voor mindset therapie en alternatieve gezondheid voor mensen die hun gezondheid willen verbeteren en stappen willen zetten in hun leven.


De essentiële oliën en aanverwante producten van Young Living bieden hierbij een natuurlijk alternatief voor gezondheid en welzijn.

Oil Minded

Young Living

Over deze website

Alle afbeeldingen en tekst zijn eigendom van Topminded©. De site is met zorg voor privacy en energieverbruik geprogrammeerd door Meinster Webcoders en bevat geen cookies en geen data tracking.

De server waar deze site op draait, is klimaatneutraal. Privacy en klimaat staan hoog op onze prioriteitenlijst.