Massageoliën

Door essentiële oliën toe te voegen aan de V-6, de basis draagolie van Young Living, kan je elke gewenste massageolie zelf samenstellen. Ook heeft Young Living een aantal kant en klare massageoliën in het assortiment.

Daarnaast is er een speciale massagetechniek door Young Living ontwikkeld met een aantal essentiële oliën die voor uitlijning, loslaten en ontspanning zorgen: de Raindrop Massage. Heb je interesse in een dergelijke massage? Neem dan contact met Oil Minded op. Één van de teamleden voert deze massage uit.

Oil Minded is een praktijk voor mindset therapie en alternatieve gezondheid voor mensen die hun gezondheid willen verbeteren en stappen willen zetten in hun leven.


De essentiële oliën en aanverwante producten van Young Living bieden hierbij een natuurlijk alternatief voor gezondheid en welzijn.

Oil Minded

Young Living

Over deze website

Alle afbeeldingen en tekst zijn eigendom van Topminded©. De site is met zorg voor privacy en energieverbruik geprogrammeerd door Meinster Webcoders en bevat geen cookies en geen data tracking.

De server waar deze site op draait, is klimaatneutraal. Privacy en klimaat staan hoog op onze prioriteitenlijst.