iTovi-scan

De iTovi-scan geeft een beeld van de essentiële oliën die je op dit moment het best zouden kunnen ondersteunen.

Zit jij lichamelijk of geestelijk niet helemaal lekker in je vel? En wil je weten welke essentiële oliën of supplementen van Young Living je op dit moment zouden kunnen ondersteunen om meer in balans te komen? Dan is het interessant om een iTovi-scan te doen. 

De iTovi-scan geeft een beeld van wat je op dit moment nodig hebt. De scan meet de galvanische huidreactie op de frequentie van de verschillende producten. De scan levert een rapport op dat meteen per sms of mail verstuurd wordt. In het rapport worden oliën en/of supplementen aanbevolen waarop je lichaam de sterkste reactie vertoonde. Door het gebruiken van deze producten ondersteun je je gezondheid en welzijn.

Afspraak maken

Het maken van een scan duurt slechts een paar minuten. Heb je interesse in een scan, neem dan contact met me op.

Zelf een iTovi?

Wil je zelf een iTovi-scan aanschaffen? Dan kun je deze bestellen door op deze link te klikken. Heb je hulp of advies nodig, dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Oil Minded is een praktijk voor mindset therapie en alternatieve gezondheid voor mensen die hun gezondheid willen verbeteren en stappen willen zetten in hun leven.


De essentiële oliën en aanverwante producten van Young Living bieden hierbij een natuurlijk alternatief voor gezondheid en welzijn.

Oil Minded

Young Living

Over deze website

Alle afbeeldingen en tekst zijn eigendom van Topminded©. De site is met zorg voor privacy en energieverbruik geprogrammeerd door Meinster Webcoders en bevat geen cookies en geen data tracking.

De server waar deze site op draait, is klimaatneutraal. Privacy en klimaat staan hoog op onze prioriteitenlijst.