Minerale make-up

Als finishing touch levert Young Living sinds kort ook minerale make-up onder de naam Savvy Minerals. De make-up is vegan-vriendelijk (alleen in de lippenstift zit bijenwas) en dierproefvrij. Uiteraard bevat deze minerale make-up, net als alle andere producten van Young Living, alleen 100% puur natuurlijke ingrediënten. De bestanddelen zijn plantaardig en biologisch verkregen. Bovendien zijn de gebruikte mineralen verzorgend voor de huid.

In het assortiment vind je de volgende items terug.

Voor het aanbrengen van de producten, biedt Young Living een luxe Brush-set.

Oil Minded was aanwezig op het Young Living Beauty event op 19 mei 2018 in het Krasnapolski hotel in Amsterdam. Monique kreeg daar op het podium een make-over voor avondmake-up. De schaduw over de ogen op de ‘na’-foto komt van de ronde make-up lamp.

Oil Minded is een praktijk voor mindset therapie en alternatieve gezondheid voor mensen die hun gezondheid willen verbeteren en stappen willen zetten in hun leven.


De essentiële oliën en aanverwante producten van Young Living bieden hierbij een natuurlijk alternatief voor gezondheid en welzijn.

Oil Minded

Young Living

Over deze website

Alle afbeeldingen en tekst zijn eigendom van Topminded©. De site is met zorg voor privacy en energieverbruik geprogrammeerd door Meinster Webcoders en bevat geen cookies en geen data tracking.

De server waar deze site op draait, is klimaatneutraal. Privacy en klimaat staan hoog op onze prioriteitenlijst.