Hoe bestel je?

Als je een Premium Starterkit wilt bestellen, dan kan je contact opnemen met Oil Minded. Doe je het liever zelf? Dan kan je onderstaand stappenplan volgen.Ben je nog niet overtuigd? Dan ben je altijd welkom om een keer een workshop van Oil Minded bij te wonen of persoonlijk of via Zoom online een afspraak te maken. Alle uitleg is vrijblijvend. Het maakt daarbij niet uit, waar je woont. Oil Minded reist door het hele land, maar de begeleiding kan digitaal.

Wil je liever eerst iets uitproberen? Dan kan je een losse olie meebestellen tegen de consumentenprijs. Laat weten waar je ondersteuning bij zoekt en Oil Minded vertelt je welke olie daarvoor wordt aangeraden. Ben je door iemand anders al in contact gekomen met de essentiële oliën van Young Living? Dan kan die persoon je verder helpen.

Stappenplan voor bestelling van een Premium Starterkit

Gefeliciteerd!!! Je hebt een investering in je gezondheid en welzijn gedaan, waarvan je binnenkort denkt, had ik dit maar eerder gedaan. Nog een paar dagen geduld en je hebt je starterspakket in huis en kunt aan de slag. Oil Minded neem binnenkort contact met je op, om je verder op weg te helpen.

Oil Minded is een praktijk voor mindset therapie en alternatieve gezondheid voor mensen die hun gezondheid willen verbeteren en stappen willen zetten in hun leven.


De essentiële oliën en aanverwante producten van Young Living bieden hierbij een natuurlijk alternatief voor gezondheid en welzijn.

Oil Minded

Young Living

Over deze website

Alle afbeeldingen en tekst zijn eigendom van Topminded©. De site is met zorg voor privacy en energieverbruik geprogrammeerd door Meinster Webcoders en bevat geen cookies en geen data tracking.

De server waar deze site op draait, is klimaatneutraal. Privacy en klimaat staan hoog op onze prioriteitenlijst.