Vacatures

Business members gezocht

Zoek je een bijverdienste of zelfs een andere baan? Sta je open voor een natuurlijke leefstijl? Wellicht is het dan ook voor jou interessant om zakelijk met Young Living aan de slag te gaan. Er zijn geen verplichtingen en je kan het invullen zoals je zelf wilt. Alle informatie is voor handen en je wordt door Oil Minded stap voor stap begeleid bij je olie-avontuur. Achter ons staat een heel team, waar jij dan ook automatisch lid van wordt. Je hoeft het dus niet alleen te doen. Hier lees je er meer over. Ben je benieuwd of het ook wat voor jou is? Neem dan contact op met Oil Minded voor meer informatie of om een vrijblijvende afspraak te maken.


Gastvrouw of gastheer gezocht

Ben jij al een enthousiaste oliegebruiker? Of ben je benieuwd wat essentiële oliën voor jou kunnen betekenen? Heb jij nog meer mensen in jouw omgeving voor wie dit interessant zou kunnen zijn? En vind jij het leuk om eens wat anders dan anders met je vrienden en/of kennissen te doen? Dan is het geven van een workshop bij jou thuis misschien iets voor jou. Het is een mogelijkheid om te ruiken, proeven en ervaren. Jij kiest het moment (morgen, middag, avond) en hoeft alleen de mensen uit te nodigen. Oil Minded verzorgt de rest. De deelnemers betalen de normale workshop-prijs. Jij krijgt korting op de workshop-prijs of ontvangt een kadootje.


Oil Minded zorgt voor de drankjes en de hapjes. Je krijgt een presentatie over wat essentiële oliën zijn en wat er zoal mee mogelijk is. De presentatie krijg je op papier mee, zodat jij en je gasten het thuis nog eens na kunnen lezen. Verder gaat iedereen naar huis met een zelfgemaakt olieproduct. Je krijgt aan het eind geen bestellijst, dus mensen hoeven niet bang te zijn dat ze verplicht worden om iets te bestellen. Uiteraard is het wel mogelijk om via Oil Minded een starterspakket aan te schaffen of iets mee te bestellen om uit te proberen. Maar iedere gast kan hier zijn of haar eigen keuze in maken.


Heb je interesse? Of wil je eerst een workshop bij Oil Minded meemaken om te ervaren wat het is? Neem dan even contact op.

Oil Minded is een praktijk voor mindset therapie en alternatieve gezondheid voor mensen die hun gezondheid willen verbeteren en stappen willen zetten in hun leven.


De essentiële oliën en aanverwante producten van Young Living bieden hierbij een natuurlijk alternatief voor gezondheid en welzijn.

Oil Minded

Young Living

Over deze website

Alle afbeeldingen en tekst zijn eigendom van Topminded©. De site is met zorg voor privacy en energieverbruik geprogrammeerd door Meinster Webcoders en bevat geen cookies en geen data tracking.

De server waar deze site op draait, is klimaatneutraal. Privacy en klimaat staan hoog op onze prioriteitenlijst.