Over Oil Minded

Oil Minded is Monique van Roekel haar coachingspraktijk.

Oil Minded is mijn coachingspraktijk en mijn Young Living teamnaam, maar hierachter schuilt een mens van vlees en bloed. Mijn naam is Monique van Roekel en ik ben van ‘bouwjaar 1973’. Ik ben een bezig bijtje en wil niets missen en zoveel mogelijk dingen ervaren. Het is soms lastig om de balans te vinden en te behouden. Daarom is Stress Away mijn favoriete olie.

Mijn hele leven ben ik al bezig met het ondersteunen van mensen en het bevorderen van hun welzijn. Na de Hoge Hotelschool heb ik in de horeca gewerkt en vervolgens een switch naar facilitair management gemaakt. Na een vervolgstudie Managementwetenschappen met als afstudeerrichting Strategie & Organisatie, heb ik de overstap gemaakt naar de wereld van personeel en organisatie. De faciliteiten voor medewerkers optimaliseren, medewerkers ondersteunen bij ziekte en coachen in hun persoonlijke ontwikkeling, zijn allemaal aspecten die mij na aan het hart liggen.

Hoe kwam ik in aanraking met de essentiële oliën van Young Living?

En toen… kwam ik in 2016 via een collega in aanraking met de essentiële oliën van Young Living. Ik had het met haar over mijn hoogsensitieve dochter die altijd overal pijntjes heeft en slecht slaapt. Zij maakte voor mij een rollerflesje met olie om uit te proberen. En toen ik vervolgens de roller ook meenam op vakantie met mijn toenmalige vriend, was ik definitief verkocht. Hij heeft namelijk snel last van zijn rug en door de harde bedden had hij ’s morgens moeite met opstaan. Nadat ik zijn rug ingesmeerd had, kon hij weer soepel de dag door. Ik vond dit zo gaaf, dat ik een Premium Starterkit bij Young Living heb aangeschaft. Er ging een wereld voor mij open. Toegang tot allerlei informatieve facebookgroepen en een heel team dat je ondersteunt en de weg wijst. Ik had een flinke verlanglijst aan oliën die ik nog meer wilde hebben en bestelde maandelijks via het Essential Rewards spaarsysteem.

Hoe ben ik begonnen als distributeur voor Young Living?

In september 2016 deed ik een scan bij Corinne Delis, de oprichtster van het grootste Young Living team in Nederland, waar ik met mijn team ook onder val. Met haar had ik het over de maandelijkse kosten. Zij vertelde dat je de olie ook kan betalen met commissie voor het begeleiden van andere mensen. Mijn interesse was gewekt en kort daarna besloot ik er zakelijk mee aan de slag te gaan. Eerst gewoon als bijverdienste; altijd prettig als je van één inkomen rond moet komen. Maar door mijn thuissituatie, heb ik in oktober 2017 ervoor gekozen om te stoppen met mijn werk als adviseur Personeel & Organisatie en mij volledig op de olie te richten. Door van huis uit te werken, kan ik meer aandacht en tijd aan mijn kinderen besteden en ben ik flexibeler in het indelen van mijn tijd. Heerlijk die vrijheid!

Hoe heb ik de doorstap gemaakt naar coach en Aroma Freedom Technique Practitioner?

In het werken met de oliën van Young Living merk ik dat de emotionele werking van de oliën mij het meeste aanspreekt. De mogelijkheden die het biedt om blokkades op te lossen en stappen vooruit te zetten in je persoonlijke ontwikkeling, vind ik echt geweldig! Tijdens mijn werk als Adviseur Personeel & Organisatie kreeg ik altijd al veel energie van het coachen van medewerkers en managers. Ik heb ook trainingen gedaan om mijn basis hierin te versterken. En ik merk nu hoe mooi dit samenvalt met het werken met de oliën. Werd ik eerst door mond tot mondreclame af en toe gevraagd om iemand te coachen, nu heb ik officieel mijn eigen praktijk. Ter ondersteuning tijdens het coachen zet ik de iTovi-scan en spiertesten in. Sinds oktober 2018 ben ik tevens gecertificeerd als Aroma Freedom Technique Practitioner.

Over olie raak ik niet uitgepraat. Er is zo ontzettend veel mee mogelijk! En ik wil graag dat andere mensen dit ook ervaren. Ik kan er altijd slecht tegen als mensen lijden en wil ze graag vooruit helpen. Mijn coachingspraktijk en de oliën bieden mij die mogelijkheid. Young Living sluit hier perfect op aan. Het geeft mij zoveel positieve energie. En het enthousiasme dat ik heb, wil ik graag delen. De dankbaarheid en liefde die ik hiervoor terug krijg, zijn onbetaalbaar.

Oil Minded is een praktijk voor mindset therapie en alternatieve gezondheid voor mensen die hun gezondheid willen verbeteren en stappen willen zetten in hun leven.


De essentiële oliën en aanverwante producten van Young Living bieden hierbij een natuurlijk alternatief voor gezondheid en welzijn.

Oil Minded

Young Living

Over deze website

Alle afbeeldingen en tekst zijn eigendom van Topminded©. De site is met zorg voor privacy en energieverbruik geprogrammeerd door Meinster Webcoders en bevat geen cookies en geen data tracking.

De server waar deze site op draait, is klimaatneutraal. Privacy en klimaat staan hoog op onze prioriteitenlijst.