Combineren met je eigen praktijk

Young Living is voor iedereen interessant als zakelijke mogelijkheid. Maar heb je al een eigen praktijk of bedrijf dan is het zelfs nog aantrekkelijker.

Schoonheidsspecialisten, nagelstylistes, pedicures, acupuncturisten, kindertherapeuten, psychotherapeuten, massagesalons, sauna’s, hotels, ze hebben allemaal één ding gemeen. Ze ondersteunen mensen bij het verbeteren van hun gezondheid en/of het verhogen van hun welzijn. En laat dat nou ook de visie van Young Living zijn.


Mogelijke toepassingen in een praktijk

Door het gebruik van de diffuser in je praktijk of bedrijfsruimte kun je de sfeer in de ruimte beïnvloeden. Het verhoogt de positieve beleving van je klant of gast en zorgt bijvoorbeeld voor extra ontspanning. Daarnaast is het mogelijk om de essentiële oliën en aanverwante producten in je dagelijkse handelingen te integreren. Daarmee wordt onder andere het zelfherstellend vermogen van het lichaam gestimuleerd. Young Living heeft bijvoorbeeld een speciale massage in combinatie met de oliën ontwikkeld. Maar ook op andere vlakken kunnen de oliën ondersteuning bieden. Denk maar eens aan het werken met een iTovi-scan of Aroma Freedom Technique bij coaching en persoonlijke ontwikkeling. En hoe mooi is het bijvoorbeeld als je je bedrijf ook nog positief op de kaart kunt zetten, door aan te geven dat je rekening houdt met het milieu en je bedrijf schoonmaakt met 100% natuurlijke producten.


Informatie

Oil Minded geeft regelmatig infoavonden over de zakelijke mogelijkheden. Maar het is ook mogelijk om in een persoonlijk gesprek meer uitleg te krijgen. Neem daarvoor even contact op om een afspraak in te plannen.

Oil Minded is een praktijk voor mindset therapie en alternatieve gezondheid voor mensen die hun gezondheid willen verbeteren en stappen willen zetten in hun leven.


De essentiële oliën en aanverwante producten van Young Living bieden hierbij een natuurlijk alternatief voor gezondheid en welzijn.

Oil Minded

Young Living

Over deze website

Alle afbeeldingen en tekst zijn eigendom van Topminded©. De site is met zorg voor privacy en energieverbruik geprogrammeerd door Meinster Webcoders en bevat geen cookies en geen data tracking.

De server waar deze site op draait, is klimaatneutraal. Privacy en klimaat staan hoog op onze prioriteitenlijst.