Acties

Regelmatig heeft Oil Minded een actie om de producten van Young Living te promoten

Diffuser on Tour - doorlopende actie

Vraag je je af of een starterspakket wat voor jou is en hoe je de diffuser moet gebruiken? Of wil je wel eens kijken hoe jouw klanten erop zouden reageren als je de diffuser in je praktijk neer zet? Dan is nu je kans!

Oil Minded biedt je de mogelijkheid om de diffuser 1 week gratis uit te proberen met 3 oliën uit de starterkit naar keuze. Dus wil je rust en meer aarding? Dan krijg je bijvoorbeeld Frankincense, Orange en Lavender mee. Wil je juist meer concentratie en focus? Dan zijn Stress Away, Peppermint en Lemon mooie oliën om uit te proberen. Of blijft iedereen in huis maar kuchen? Probeer dan eens of Thieves, Purification en RC jullie er sneller doorheen kunnen helpen. En wil je een goede nachtrust? Kijk dan eens of de diffuser naast je bed met bijvoorbeeld Stress Away, Lavender en/of Orange verschil maakt. Vertel waarbij je ondersteuning zoekt en je krijgt de juiste combinatie mee.

De diffusers van Young Living zijn koudwaterdiffusers, dus veilig voor kinderen en dieren. Naast een aromaverstuiver is het een atomizer en luchtbevochtiger. Door het trilplaatje in de diffuser worden de moleculen heel klein verneveld, waardoor je lichaam de olie goed kan opnemen. In 22 seconden zijn de moleculen door je hersenen herkent, in 2 minuten bevinden ze zich in je bloedbaan en in 20 minuten heeft elke cel in je lichaam de olie opgenomen.

Heb je nog geen starterspakket, ben je nog niet via iemand anders in aanraking gekomen met essentiële oliën en wil je dit zelf ook eens ervaren of ken je iemand voor wie dit goed zou zijn? Neem dan contact met me op. Dat is heel makkelijk via de knoppen onderaan de pagina.

Oil Minded is een praktijk voor mindset therapie en alternatieve gezondheid voor mensen die hun gezondheid willen verbeteren en stappen willen zetten in hun leven.


De essentiële oliën en aanverwante producten van Young Living bieden hierbij een natuurlijk alternatief voor gezondheid en welzijn.

Oil Minded

Young Living

Over deze website

Alle afbeeldingen en tekst zijn eigendom van Topminded©. De site is met zorg voor privacy en energieverbruik geprogrammeerd door Meinster Webcoders en bevat geen cookies en geen data tracking.

De server waar deze site op draait, is klimaatneutraal. Privacy en klimaat staan hoog op onze prioriteitenlijst.