Essential Rewards

Young Living heeft een heel mooi spaarsysteem, Essential Rewards. Hierbij bestel je maandelijks voor 50 PV (de waarde van je bestelling in punten) of meer en spaar je punten voor gratis producten.

PV’s zijn gekoppeld aan de dollar en daardoor net niet gelijk aan de waarde van je bestelling in euro’s. 50 PV komt overeen met ongeveer € 55,- (afhankelijk van wat je bestelt).

Het percentage dat je aan ER-punten spaart, loopt op naarmate je langer lid bent.

Daarnaast krijg je elke drie maanden een gratis olie als loyaliteitskado toegestuurd. Young Living geeft je bovendien maandelijks gratis oliën als je bestelling boven een bepaalde grens komt. Dit worden promo’s genoemd. Meestal liggen die grenzen bij 120, 190, 250 en 350 PV. De gratis olie bij 120 PV ontvang je alleen als je via het Essential Rewardssysteem bestelt.

Ook hier geldt, er zijn geen verplichtingen. Je zit nergens aan vast. Het spaarsysteem is maandelijks opzegbaar via een telefoontje naar de klantendienst. Oil Minded kan dit voor je regelen. Als je iets bestelt en je bestelt voor meer dan 50 PV, dan is het aan te raden om dit altijd via Essential Rewards te doen. Je betaalt dan namelijk minder verzendkosten. En dat is toch de moeite waard.

Essential Rewards Spaarprogramma

Oil Minded is een praktijk voor mindset therapie en alternatieve gezondheid voor mensen die hun gezondheid willen verbeteren en stappen willen zetten in hun leven.


De essentiële oliën en aanverwante producten van Young Living bieden hierbij een natuurlijk alternatief voor gezondheid en welzijn.

Oil Minded

Young Living

Over deze website

Alle afbeeldingen en tekst zijn eigendom van Topminded©. De site is met zorg voor privacy en energieverbruik geprogrammeerd door Meinster Webcoders en bevat geen cookies en geen data tracking.

De server waar deze site op draait, is klimaatneutraal. Privacy en klimaat staan hoog op onze prioriteitenlijst.