Verzorgingsproducten

Wist je dat er niet alleen in onze schoonmaakproducten, maar ook in onze dagelijkse verzorgingsproducten heel veel schadelijke stoffen zitten? Ze hebben invloed op je huid, darmen, hormonen, humeur en nog vele andere systemen. Kijk maar eens op de Dirty Thirty List van Teens Turning Green.

Young Living biedt een natuurlijk alternatief op de volgende vlakken.

Voor de mondverzorging biedt Young Living twee verschillende smaken tandpasta. Daarnaast kan je tandfloss en mondwater in het assortiment vinden. Al deze producten behoren ook tot de Thieves-lijn. Voor kinderen is er de Kidscents tandpasta.


Van een masker tot een antirimpelcrème, oogcrème en een anti-aging serum, het is allemaal terug te vinden in het Young Living-assortiment. De ART-lijn biedt verschillende mogelijkheden om je gezichtshuid te verzorgen en te ondersteunen. Het is ook een goede basis voor de nieuwe minerale make-up die Young Living sinds kort in het assortiment heeft. Daarnaast biedt Young Living verscheidene lippenbalsems op volledig natuurlijk basis zonder chemische toevoegingen. Ook aan de mannen is gedacht met een speciaal voor hen ontwikkelde scheerschuim. In Amerika biedt de mannenlijn nog andere producten.


Het lichaam kan genieten van verschillende verzorgingsproducten, zoals shampoo, conditioner, bath & showergel, deodorant en hand & body lotion. Voor kinderen is er de Kidscents shampoo.

Oil Minded is een praktijk voor mindset therapie en alternatieve gezondheid voor mensen die hun gezondheid willen verbeteren en stappen willen zetten in hun leven.


De essentiële oliën en aanverwante producten van Young Living bieden hierbij een natuurlijk alternatief voor gezondheid en welzijn.

Oil Minded

Young Living

Over deze website

Alle afbeeldingen en tekst zijn eigendom van Topminded©. De site is met zorg voor privacy en energieverbruik geprogrammeerd door Meinster Webcoders en bevat geen cookies en geen data tracking.

De server waar deze site op draait, is klimaatneutraal. Privacy en klimaat staan hoog op onze prioriteitenlijst.