Hoe begin je?

Als beginner is het soms lastig om te bepalen waar je moet beginnen. Daarom heeft Young Living de Premium Starterkit samengesteld. Het is een starterspakket met een diffuser en 12 favoriete essentiële oliën. Je kan natuurlijk eerst een olieflesje meebestellen om uit te proberen, maar met een starterspakket leg je echt de basis om op een natuurlijke manier je gezondheid en je welzijn te ondersteunen. Elke olie heeft ontelbaar veel mogelijkheden.

Inhoud starterspakket

Gratis extra’s van (team) Oil Minded bij bestelling van het starterspakket met V-6 met Essential Rewards spaarsysteem

Van Oil minder krijg je er daarnaast nog een aantal hulpmiddelen en toebehoren bij die het opstarten vergemakkelijken en nog leuker maken.

Indicatieve kosten en waarde van het starterspakket


Bovenstaand waren de richtprijzen voor 2019. Voor actuele prijzen, neem je even contact met me op


Dit is echter een geweldige aanbieding van Young Living! In het geval van het pakket met de Dewdrop of de Desert Mist diffuser, kosten de oliën als je het omrekent gemiddeld maar € 7,30 per stuk. Bij het pakket met de Aria diffuser is dit zelfs maar € 0,85 per stuk. En dat terwijl er oliën tussen zitten met een waarde van bijna € 40,-! Je snijdt jezelf dus in de vingers als je alles los wilt kopen. En een ding is zeker, het is de investering dubbel en dwars waard! En dan is hierbij nog niet eens de waarde opgeteld van de gratis extra’s die je van (team) Oil Minded krijgt. De genoemde prijzen zijn al inclusief de 24% distributeurskorting.


Een starterspakket wordt via Oil Minded altijd inclusief de V-6 draagolie besteld met het Essential Rewards spaarsysteem. De draagolie is nodig om te verdunnen en de V-6 van Young Living is speciaal hiervoor ontwikkeld, geurloos en wordt snel opgenomen door de huid. Door deze meteen mee te bestellen, maak je een complete en soepele start. Bovendien ontvang je daardoor van Young Living het maandelijkse promo product bij 120 PV gratis. Hiervoor is het wel nodig dat je de bestelling via het Essential Rewards spaarsysteem bestelt. Dit is echter elk moment opzegbaar en zorgt er tevens voor dat je ongeveer € 5,- op je verzendkosten bespaart.


Wil je een starterspakket bestellen? Wil je eerst een olie uitproberen? Wil je dan even contact opnemen? Oil Minded kan je adviseren over de beste combinatie in jouw situatie. Maatwerk is namelijk belangrijk!

Oil Minded is een praktijk voor mindset therapie en alternatieve gezondheid voor mensen die hun gezondheid willen verbeteren en stappen willen zetten in hun leven.


De essentiële oliën en aanverwante producten van Young Living bieden hierbij een natuurlijk alternatief voor gezondheid en welzijn.

Oil Minded

Young Living

Over deze website

Alle afbeeldingen en tekst zijn eigendom van Topminded©. De site is met zorg voor privacy en energieverbruik geprogrammeerd door Meinster Webcoders en bevat geen cookies en geen data tracking.

De server waar deze site op draait, is klimaatneutraal. Privacy en klimaat staan hoog op onze prioriteitenlijst.