Essentiële oliën en toepassingen

Essentiële oliën, je kan er onder andere je immuunsysteem, luchtwegen, huid en spijsverteringsstelsel mee ondersteunen. Ook kan je er lichamelijk ongemak mee verlichten, je nachtrust mee verbeteren, je stressniveau verlagen en je gemoedstoestand verbeteren. Daarnaast kan je ermee afschermen voor prikkels van buitenaf, je lichaam helpen bij het afvoeren van afvalstoffen, in het voorjaar je lichaam ondersteunen om de pollen in de lucht aan te kunnen en…. dit is nog maar het topje van de ijsberg.

De toepassingen van essentiële oliën en de aanverwante producten van Young Living zijn oneindig. Ze kunnen jouw leven en dat van je dierbaren op alle vlakken ondersteunen en jullie welzijn verhogen. En wat dacht je van de toepassingen in huis, bij meditatie, sporten, voor je huisdieren en dergelijke? En het is bijvoorbeeld ook mogelijk om met gemak je eigen producten te maken (DIY). Er zijn zoveel opties. Als je eenmaal de stap zet, dan gaat er een wereld voor je open en ligt een natuurlijke en gezonde leefstijl met gemak binnen handbereik.


Ben je benieuwd naar persoonlijke ervaringen? Neem dan contact met me op via onderstaande kanalen.

Essentiële oliën

Young Living biedt het grootste assortiment aan essentiële oliën ter wereld aan. Het is de basis voor al haar producten. Op 1 januari 2018 kun je in Europa kiezen uit 64 single oliën en 74 olieblends en daar komen steeds weer nieuwe oliën bij. Een blend is een samenstelling van verschillende single oliën met als doel een specifieke werking te creëren. Daarnaast zijn er nog 6 blends die al in een kant en klare roll-on, makkelijk om onderweg mee te nemen, geleverd worden.

+-Oliën

Ook heeft Young Living de speciale +-lijn ontwikkeld met oliën die geschikt zijn voor inname en om mee te koken. Ook ideaal voor in je water. Heb je moeite om genoeg te drinken? Dan biedt toevoeging van een essentiële olie uitkomst. Op dit moment zijn de volgende +-oliën in Europa te verkrijgen. In Amerika zijn er nog meer beschikbaar.

Kinderen en dieren

Voor kinderen en dieren zijn er speciale, al verdunde, oliën en producten ontwikkeld, waarvan er al enkele in Europa verkrijgbaar zijn. Oil Minded bestelt ook regelmatig in Amerika, waar nog weer andere producten te krijgen zijn, die hier in Europa nog niet leverbaar zijn. Wil je hierover meer informatie? Neem dan contact met me op via onderstaande kanalen.

Oil Minded is een praktijk voor mindset therapie en alternatieve gezondheid voor mensen die hun gezondheid willen verbeteren en stappen willen zetten in hun leven.


De essentiële oliën en aanverwante producten van Young Living bieden hierbij een natuurlijk alternatief voor gezondheid en welzijn.

Oil Minded

Young Living

Over deze website

Alle afbeeldingen en tekst zijn eigendom van Topminded©. De site is met zorg voor privacy en energieverbruik geprogrammeerd door Meinster Webcoders en bevat geen cookies en geen data tracking.

De server waar deze site op draait, is klimaatneutraal. Privacy en klimaat staan hoog op onze prioriteitenlijst.