Mindset therapie

Verander je leven met mindset therapy en zet stappen vooruit.

Wil jij vooruit? Wil jij stappen zetten? Wil jij je leven veranderen, maar weet je niet hoe? Neem dan eens contact op met Topminded by Oil Minded om te bespreken wat mindset therapie voor jou zou kunnen betekenen.

Wat je meemaakt in je leven, bepaalt je mindset. Het gaat om je gedachten, wat je voelt, hoe je iets ervaart en welke acties je vervolgens onderneemt. Dit bepaalt hoe je functioneert en hoe je je leven vorm geeft. Door de minder leuke ervaringen in je leven ontwikkel je beperkende overtuigingen, negatieve gedachtes die je tegenhouden om te doen wat je wilt doen. Vaak zijn dit onbewuste processen. Door erover te praten, maak je deze processen bewust, maar zodra je even niet zo lekker in je vel zit, verval je vaak in oude patronen. Mindset therapie gaat daarom een aantal stappen verder. Het raakt echt je onderbewuste en het ruimt oude patronen op. De resultaten zijn blijvend.


Inzetbaar bij heel veel verschillende situaties

Mindset therapie kan op alle vlakken in je leven toegepast worden. Om een beeld te geven hieronder in willekeurige volgorde een lijst van situaties waarin het onder andere een bijdrage kan leveren. Deze lijst is zeker niet compleet. Staat hetgeen waarbij jij ondersteuning zoekt er niet bij? Neem dan even contact op met Oil Minded.

Hulpmiddelen tijdens sessie

Tijdens een sessie mindset therapie wordt er o.a. gewerkt met de methode Aroma Freedom Technique. Daarbij worden de essentiële oliën van Young Living toegepast. Dit gebeurt dor middel van cuppen (ruiken via een kommetje van je handen over mond en neus). De kwaliteit van de olie is zeer hoog aangezien het 100% puur is, volledig natuurlijk is en er alleen gewerkt wordt met het eerste destillaat of de eerste persing.


Twijfel je of dit wel iets voor je is, omdat je last hebt van geuren? Lees dan eens het stukje over schadelijke stoffen op deze website. Vaak hebben we namelijk last van geuren als dit chemische of synthetische geuren zijn. Oil Minded werkt alleen met 100% natuurlijke essentiële oliën van zeer hoge kwaliteit.

Investering en tijd

Iets waar je je hele leven over hebt gedaan, is niet in een keer opgelost. Vaak zorgen meerdere ervaringen samen in je leven ervoor dat je vastloopt. Topminded by Oil Minded werkt daarom met trajecten. Samen komen we tot de kern van je onderbewuste en lossen we hetgeen jou tegenhoudt definitief op, zodat jij niet meer terugvalt in oude patronen.


Wil je weten hoe het werkt en wat mindset therapie voor jou zou kunnen betekenen, plan dan een gratis kennismakingsgesprek van 45 minuten in. Tijdens het traject duurt een sessie 1,5 uur (intake duurt 2 uur).


Vooralsnog worden de sessies helaas niet vergoed door de zorgverzekering. In overleg kan wel in termijnen betaald worden. Hieraan zijn administratiekosten verbonden.


Meer informatie over ervaringen kan je lezen op de Facebook-pagina Topminded by Oil Minded of de website van Topminded.

Oil Minded is een praktijk voor mindset therapie en alternatieve gezondheid voor mensen die hun gezondheid willen verbeteren en stappen willen zetten in hun leven.


De essentiële oliën en aanverwante producten van Young Living bieden hierbij een natuurlijk alternatief voor gezondheid en welzijn.

Oil Minded

Young Living

Over deze website

Alle afbeeldingen en tekst zijn eigendom van Topminded©. De site is met zorg voor privacy en energieverbruik geprogrammeerd door Meinster Webcoders en bevat geen cookies en geen data tracking.

De server waar deze site op draait, is klimaatneutraal. Privacy en klimaat staan hoog op onze prioriteitenlijst.