De essentiële oliën van Young Living hebben niet alleen een lichamelijke werking, maar ook een emotionele werking. Met een handscanner zoals de Zytoscan, is ‘leesbaar’ welke oliën en producten jouw lichaam nodig heeft.

De Zytoscan meet je energie en daarmee 76 biomarkers. Naar aanleiding van de scan, die maximaal 10 minuten duurt, wordt een rapport geleverd. Daarin kun je zien hoeveel biomarkers op een bepaald (over het algemeen emotioneel) niveau uit balans zijn en welke producten van Young Living je in kunt zetten om deze weer in balans te brengen.

Waarom?

We maken allemaal dingen mee in ons leven. Dit levert kleinere of grotere emotionele blokkades op die zich vastzetten in je energie. Hierdoor ontstaan soms lichamelijk en/of mentale klachten. Dit kan heel subtiel waarneembaar zijn. Bijvoorbeeld doordat een bepaalde situatie jou pijn doet, door wat jij in het verleden hebt meegemaakt, terwijl een ander denkt ‘waar maak je je druk om?’. Door wat je meemaakt, bouw je verschillende beschermende laagjes om je heen op om maar geen pijn te hoeven voelen. Met behulp van de Zytoscan kun je laagje voor laagje afpellen. De scan legt de laag bloot waar jij op dat moment het meeste last van hebt.

Door het inzetten van essentiële oliën en aanverwante producten kun je die emotionele laag verwerken. Soms kan het iets heel kleins zijn wat je eerst aan moet pakken, voordat je het daadwerkelijke ‘probleem’ kunt aanpakken. Op die manier kom je uiteindelijk tot je kern en kun je de persoon zijn die je daadwerkelijk bent.

In deze uitwerking die je van Oil Minded ontvangt, wordt vermeld, hoe je de oliën het beste kunt toepassen en waarvoor de desbetreffende oliën eventueel nog meer in te zetten zijn. Bestel je via Oil Minded een starterspakket dan krijg je één Zytoscan-sessie gratis. Heb je naar aanleiding van de Zytoscan behoefte aan extra coaching dan kan je daarvoor bij Topminded by Oil Minded terecht.

Maak een afspraak