Kan jij wel wat ondersteuning in je leven gebruiken? Kom dan naar de Basis Workshop ‘Zorg goed voor jezelf!’. Want met essentiële oliën kan je je leven een stuk makkelijker maken!

Wil jij:
– een mooie gezonde huid?
– ook in de maanden met de ‘R’ en in het voorjaar vrij kunnen ademen?
– een soepele stoelgang?
– een goede nachtrust?
– meer water drinken?
– je huis met natuurlijke producten schoonmaken?
– het ongemak in je spieren, schouders, gewrichten enz verlichten?
– je weerstand verhogen?
– een frisse geur in huis?
– meer concentratie?
– rust in je hoofd?
– beter kunnen ontspannen?
– je leven in balans?
– en nog veel meer?

Dan is deze workshop voor jou! Kom je proeven, ruiken en ervaren tijdens deze informatieve en gezellige workshop? Je mag gerust een vriendin meenemen. Als beloning ga je naar huis met een heerlijke zelfgemaakte lichaamsscrub. Deze investering in jezelf kost je € 30,- en ongeveer 2,5 uur van je tijd.

Mag ik je uitnodigen om je aan te melden via whatsapp op 06-46345332, via een pb op Messenger of via het contactformulier op deze website?

Er zijn meerdere data ingepland in Middenmeer en Amsterdam. Een overzicht vind je in de agenda. Kan je niet op een van deze data? Dan ben je welkom bij een andere workshop. Ook is het mogelijk om de workshop bij jou thuis te organiseren. Als gastvrouw krijg je € 5,- korting op de workshop of ontvang je, bij aanschaf van een starterspakket tijdens de workshop, de V-6 draagolie van Young Living van Oil Minded kado. Daarnaast kan je vrijblijvend een persoonlijke afspraak maken. Voor een kennismakings- c.q. intakegesprek wordt € 37,50 in rekening gebracht. Besluit je tijdens het gesprek een starterspakket aan te schaffen, dan hoef je voor het gesprek niets te betalen.

Zorg jij al goed voor jezelf? Of kan je wel wat extra ondersteuning gebruiken? Zie ik je dan binnenkort?

Reserveer nu