Hoe is het met jouw emoties gesteld? Is je stemming altijd hetzelfde? Of verschilt het van dag tot dag en van moment tot moment?

Zou jij meer vanuit je innerlijke kracht willen leven? Mag ik je dan uitnodigen om deel te nemen aan de workshop Door je emoties in je kracht? Tijdens deze workshop leer je hoe essentiële oliën je emoties kunnen ondersteunen. We hebben het over chakra’s en affirmaties. En met hulp van spiertesten leer jij te ontdekken waar je meer balans nodig hebt. Ben je benieuwd welke emotionele laag bij jou op dit moment de meeste aandacht vraagt? Dan is er de gelegenheid om een Zyto-scan te laten doen.

Dit is inclusief drinken, wat lekkers en de gebruikte oliën. De workshop duurt ongeveer 2,5 uur, maar houdt rekening met een half uur uitloop afhankelijk van het aantal gevraagde Zyto-scans.

Deze workshop wordt zowel ‘s morgens als ‘s avonds in Middenmeer gehouden. Een overzicht van alle data, tijden en plaatsen vind je terug in de agenda.

Kan je niet op de aangegeven data maar heb je wel interesse? Of wil je zelf gastvrouw zijn voor de workshop op een andere locatie? Wil je dan even contact opnemen met Oil Minded?

Reserveer nu