Heb jij goede voornemens? Of wil jij gewoon heel graag dag zeggen tegen je sigaret? Maar kan je wel wat ondersteuning gebruiken? Dan is deze workshop bedoeld voor jou!

Je krijgt uitleg over hoe het mechanisme in je hoofd werkt dat er voor zorgt dat je steeds weer zin hebt in een sigaret. Je leert hoe essentiële oliën je kunnen helpen de behoefte aan een sigaret de baas te worden. Voor spannende momenten of de gewoontemomenten krijg je andere mogelijkheden aangereikt. Tevens krijg je uitgelegd en mag je kort ervaren hoe je met Aroma Freedom Techniek in staat bent om af te rekenen met beperkende overtuigingen. Deze liggen namelijk aan de basis van waarom je rookt of waarom je stopt met roken. Verder mag je je eigen oliemix maken die jou bij deze uitdaging ondersteunt.

Neem je voor de data even een kijkje in de agenda? Kan je niet op de aangegeven data of staan er geen data ingepland, maar heb je wel interesse? Wil je je dan wel aanmelden? Je kunt daarbij doorgeven welk moment jouw voorkeur heeft. Wil je met een groepje vrienden gezamenlijk dag zeggen tegen je sigaret? Dan is het ook mogelijk om de workshop bij jou thuis te organiseren.

Voor extra ondersteuning is er de optie om aan een online Boost your health AFT-workshop deel te nemen. Je krijgt tijdens deze AFT-groepssessie inzicht in welke beperkende overtuigingen jou aan je sigaret gebonden houden. Met hulp van de olie laat je deze los en zal het proces een stuk makkelijker verlopen. Wil je weten hoe dit precies werkt? Dan kun je hier verder lezen of contact opnemen.

De investering voor deze workshop is € 20,-.
Deelname aan een losse Aroma Freedom Techniek workshop bedraagt € 27,50.

Mag ik je uitnodigen je aan te melden via whatsapp op 06-46345332, via pb op Messenger of het contactformulier op deze website?

Zeg jij dag tegen je sigaret? Zie ik je dan binnenkort?

Reserveer nu