Uiteraard is het prima als je de producten van Young Living alleen voor jezelf en je gezin wilt gebruiken als gewone Young Living member. Maar wil je nog meer olie en worden de kosten voor een maandelijkse bestelling je wat teveel? Of zoek je een bijverdienste of andere baan? Weet dan dat het ook mogelijk is om er geld mee te verdienen.
Netwerkmarketing

Young Living is een bedrijf dat werkt volgens het principe van netwerkmarketing. Dit houdt in dat zij in plaats van geld uit te geven aan reclame-uitingen en andere vormen van promotie, commissie betalen aan distributeurs voor het aanbrengen van nieuwe leden, het begeleiden van die leden en het coachen van leden die er zakelijk mee aan de slag willen (business members). Young Living is een van de beste netwerkmarketingbedrijven ter wereld. In tegenstelling tot veel andere netwerkmarketingbedrijven hoef je geen voorraden in te slaan. En er zijn geen targets, behalve de doelen die jij jezelf stelt. Meer informatie kan je vinden op de website van de Drop Some Oil University.

Iedereen kan dit!

Je hoeft geen aromatherapeut of expert in het gebruik van essentiële oliën te zijn. Alle informatie is namelijk beschikbaar en vertaald in het Nederlands. Je kan dus alles opzoeken. Bovendien staat er een gigantisch team achter je om je te ondersteunen. Het team van Oil Minded is onderdeel van het team van In de Olie van Corinne Delis, die Young Living in Nederland op de kaart heeft gezet. Het team van In de Olie valt op haar beurt weer onder het Amerikaanse team van de Lemon Droppers van Lindsey Teague Moreno, het snelst groeiende team van Young Living.

Waarom het snelst groeiende team?

Omdat wij geen harde verkoop gebruiken, maar het anders doen. Wij delen onze olie-ervaringen met enthousiasme, maar pushen niet. Wij werken samen en hebben daardoor een schat aan informatie beschikbaar. Het verschil met de meeste andere merken essentiële oliën en sommige andere teams is dat wij echt begeleiding geven. Met al je vragen kan je bij ons terecht. Je krijgt de weg gewezen waar je informatie kan vinden. Verder kan je het invullen zoals je het zelf wilt. Je kan social media gebruiken om mensen te bereiken, maar je kan je ook vooral richten op het geven van infoavonden, workshops of één op één afspraken of een combinatie hiervan. Je bent niets verplicht. Jij bepaalt. Dat is het mooie van Young Living.

Wat biedt team Oil Minded je?

Het werken met Young Living en essentiële oliën is niet alleen geweldig omdat het een fantastische ondersteuning in je leven biedt, maar ook omdat het bijdraagt aan je persoonlijke ontwikkeling. Wil jij je Young Living business laten groeien? Dan gaat dat het beste als je zelf bereid bent om te groeien. Dit is geen verplichting, maar een optie. Je mag zelf kiezen of je van deze mogelijkheden gebruik wilt maken. Maar als je dit wel wilt, ondersteunt Oil Minded je gratis door coaching met focus op persoonlijke ontwikkeling. Hierbij krijg je de mogelijkheid om gratis Zytoscans en Aroma Freedom Technique sessies te doen. Daarnaast organiseren we regelmatig een teamoverleg waar je van elkaar kunt leren en waar we bespreken hoe we elkaar kunnen ondersteunen. Ze zeggen niet voor niets: teamwork makes the dream work!

Compensatieplan

Young Living is een Amerikaans bedrijf en werkt met rangen. Als jouw team een bepaalde omzet bereikt en jij je team op de juiste manier hebt opgebouwd en begeleid, behaal je de bijbehorende rang. De voorwaarden hiervoor worden weergegeven in Young Livings compensatieplan.

Income disclosure 2017

Aangezien er over de verdienmogelijkheden wordt gesproken, is het verplicht om de income disclosure van Young Living te delen. In het overzicht hieronder vind je per rang wat je gemiddeld aan commissie verdient. De kolom van de mediaan geeft het meest getrouwe beeld van de werkelijkheid. Het gemiddelde wordt beïnvloed door uitschieters naar boven en beneden. De uitgebreide income disclosure statement vind je hier terug op de website van Young Living. Je commissie is geen gegarandeerd bedrag, maar afhankelijk van de tijd die je er zelf in steekt en hoe jouw teamleden dit doen. Je inkomsten kunnen dus fluctueren, maar als je het goed aanpakt, blijft er een stijgende lijn in zitten en is the sky the limit…