Wist je dat er niet alleen in onze schoonmaakproducten, maar ook in onze dagelijkse verzorgingsproducten heel veel schadelijke stoffen zitten? Ze hebben invloed op je huid, darmen, hormonen, humeur en nog vele andere systemen. Kijk maar eens op de Dirty Thirty List van Teens Turning Green.

Young Living biedt een natuurlijk alternatief op de volgende vlakken.

  • Mondverzorging
  • Gezichtsverzorging
  • Lichaamsverzorging

Voor de mondverzorging biedt Young Living twee verschillende smaken tandpasta. Daarnaast kan je tandfloss en mondwater in het assortiment vinden. Al deze producten behoren ook tot de Thieves-lijn. Voor kinderen is er de Kidscents tandpasta.

Van een masker tot een antirimpelcrème, oogcrème en een anti-aging serum, het is allemaal terug te vinden in het Young Living-assortiment. De ART-lijn biedt verschillende mogelijkheden om je gezichtshuid te verzorgen en te ondersteunen. Het is ook een goede basis voor de nieuwe minerale make-up die Young Living sinds kort in het assortiment heeft. Daarnaast biedt Young Living verscheidene lippenbalsems op volledig natuurlijk basis zonder chemische toevoegingen. Ook aan de mannen is gedacht met een speciaal voor hen ontwikkelde scheerschuim. In Amerika biedt de mannenlijn nog andere producten.

Het lichaam kan genieten van verschillende verzorgingsproducten, zoals shampoo, conditioner, bath & showergel, deodorant en hand & body lotion. Voor kinderen is er de Kidscents shampoo.