Wil jij ook mooi & verzorgd voor de dag komen? En graag meer weten over gezichtsverzorging en hoe jij je make-up mag aanbrengen? Mogen we je dan uitnodigen voor de Savvy Minerals Make-Up Class met Ilse Stroomberger-Blaauwboer?

WAT GAAN WE DOEN?
Ilse komt uit Alkmaar om jou kennis te laten maken met de minerale make-up van Young Living. Ze geeft je uitleg over de ingrediënten van deze ‘vegan-friendly’, 100%(!!) natuurlijke make-up. Zij heeft alle make-up al een tijdje in gebruik in haar schoonheidssalon en heeft dus uitgebreide ervaring. Ze geeft vaker verschillende visagie workshops en classes en heeft mede door haar opleiding voor haar schoonheidssalon een goede basis om iedereen iets nieuws te leren en van tips te voorzien.

Je vult persoonlijk een Face Chart in met welke producten bij jouw huidtype passen. Alle producten mag je tijdens deze les gebruiken. Niet alleen aan de make-up, maar ook aan de gezichtsverzorging wordt uitgebreid aandacht besteed. Je leert welke kleur foundation geschikt is voor jouw huidskleur en krijgt uitleg over de verschillende manieren waarop je het kan aanbrengen. Ook krijg je verschillende opties te zien om oogmake-up aan te brengen en wat een verschil het maakt als je ook aandacht aan je wenkbrauwen besteedt.
Samen bepalen we wat jouw ‘savvy look’ is!

WANNEER EN WAAR?
De Make-up Class wordt door Inner Oils van Massagepraktijk Innerflow georganiseerd in Heerhugowaard. Voor data en tijden kan je de agenda raadplegen.

WAT IS JE INVESTERING?
De investering in deze Make-up Class bedraagt € 17,50,-. Als je je eigen Savvy make-up producten meeneemt, dan is er een gereduceerd tarief. Alle informatie krijg je ook mee op papier in een handig boekje en… aan het einde van deze ‘class’ ben jij een echte ‘SAVVY BEAUTY’! 🤩

HOE KAN JE JE AANMELDEN?
Je mag een berichtje sturen aan Oil Minded via het contactformulier, Monique van Roekel op Messenger of via whatsapp op 06-46345332.

De workshop is heel persoonlijk; iedereen wordt opgemaakt of krijgt advies hoe je dit zelf kunnen doen. Er zijn dus ook maar een beperkt aantal plaatsen. Wacht daarom niet te lang!

Reserveer nu