Wil jij:
– Beter om kunnen gaan met prikkels?
– Meer zelfvertrouwen?
– Beter kunnen ontspannen?
– Een goede nachtrust?
– Meer focus?
– Meer energie?
– Voor je kind ook meer rust?

Dan nodig ik je uit om naar Middenmeer te komen voor de workshop ‘Rust in je hoofd’! Je krijgt uitleg over hoe je met de essentiële oliën en aanverwante producten van Young Living jouw leven en dat van je gezin op een natuurlijk manier kunt ondersteunen om dit te bereiken. Je leert tevens de eenvoudig toe te passen Aroma Reset Techniek. En je ervaart hoe makkelijk het toepassen van essentiële oliën is. Hiervoor mag je zelf aan de slag. Je gaat dan naar huis met een zelf gemaakte neusinhaler met je eigen Rust in je hoofd-mix. Daarnaast ontvang je ook nog een aantal niet-olie tips vanuit de coachingservaring van Oil Minded. Heb je hierin interesse?

De workshop duurt 2,5 uur. Mag ik je uitnodigen je aan te melden via Whatsapp op 06-46345332 of een bericht te sturen via het contactformulier op deze website? Na aanmelding ontvang je een Tikkie met een betaallink.

Kan je niet op de genoemde data, maar heb je wel interesse? Mag ik je dan vragen je toch aan te melden door op deze link te klikken? Daarbij kan je de data en tijdstippen aangeven die voor jou goed uitkomen. Dan kan daarmee rekening gehouden worden bij het inplannen van de volgende workshops.

Wil je liever niet naar Middenmeer komen? En heb jij in jouw omgeving nog meer mensen die het interessant zouden vinden om een dergelijke workshop bij te wonen? Wil je dan even contact met mij opnemen? Dan kijken we of we de workshop bij jou thuis of bij jou in de buurt kunnen organiseren.

Reserveer nu