De afgelopen jaren heb ik veel kennis opgebouwd over hoe je je gezondheid kunt ondersteunen en welke factoren er invloed hebben op je weerstand. Deze kennis wil ik gratis online met jullie delen. Wil jij hier meer over weten? Meld je dan aan voor een van mijn gratis online classes: Boost je weerstand. Ik geef onder andere tips over:

– ondersteunen van je immuunsysteem
– van stress naar ontspanning gaan
– je hormonen in balans houden
– verbeteren van je nachtrust
– aanpakken van overprikkeling
– het uitbannen van schadelijke stoffen in je leven

 

Omdat het verminderen van stress van grote invloed is op het op peil houden van je weerstand, bied ik tijdens de class een gratis ontspannende Aroma Reset aan. Ben je nog niet bekend met essentiële oliën? Dan ontvang je per post een gratis proefje van de Stress Release mix die hiervoor nodig is. Meld je dan wel op tijd aan! De data zijn terug te vinden in de agenda. Aanmelden kan via het contactformulier of whatsapp op 06-46345332.