Zit jij lichamelijk of geestelijk niet helemaal lekker in je vel? En wil je weten welke essentiële oliën of supplementen van Young Living je op dit moment zouden kunnen ondersteunen om meer in balans te komen? Dan is het interessant om een iTovi-scan te doen.

Waar de Zytoscan de dieper liggende emotionele oorzaak laat zien van hoe jij je op dit moment voelt, geeft de iTovi-scan een beeld van wat je op dit moment nodig hebt. De iTovi-scan richt zich dus op de korte termijn en de Zytoscan kijkt naar het welzijn op de langere termijn.

De iTovi meet de galvanische huidreactie op de frequentie van de verschillende producten. De scan levert een rapport op dat meteen per sms of mail verstuurd wordt. In het rapport worden oliën en/of supplementen aanbevolen waarop je lichaam de sterkste reactie vertoonde. Door het gebruiken van deze producten ondersteun je je gezondheid en welzijn.

Afspraak

Het maken van een scan duurt slechts een paar minuten. Voor het maken van een afspraak kun je contact opnemen met Oil Minded via het contactformulier of whatsapp op 06-46345332.

Maak een afspraak

Zelf een iTovi?

Wil je zelf een iTovi-scan aanschaffen? Dan kun je deze bestellen door op deze link te klikken. Heb je hulp nodig? Neem dan contact op met Oil Minded.