Als je een Premium Starterkit wilt bestellen, dan kan je contact opnemen met Oil Minded. Doe je het liever zelf? Dan kan je onderstaand stappenplan volgen. Ben je nog niet overtuigd? Dan ben je altijd welkom om een keer een workshop van Oil Minded bij te wonen of persoonlijk of via Zoom online een afspraak te maken. Alle uitleg is vrijblijvend. Het maakt daarbij niet uit, waar je woont. Oil Minded reist door het hele land, maar de begeleiding kan digitaal.

Wil je liever eerst iets uitproberen? Dan kan je een losse olie meebestellen tegen de consumentenprijs. Laat weten waar je ondersteuning bij zoekt en Oil Minded vertelt je welke olie daarvoor wordt aangeraden. Ben je door iemand anders al in contact gekomen met de essentiële oliën van Young Living? Dan kan die persoon je verder helpen.


Stappenplan voor bestelling van een Premium Starterkit
 1. Klik op de volgende link: http://yl.pe/3x3z.
  Als het goed is, staat Lid aangevinkt en het nummer 3960385 bij sponsor en introductiepersoon ingevuld. Mocht je in een ander land dan Nederland wonen, kan je dit links onderin selecteren.
 2. Klik rechts onderaan op doorgaan en daarna nogmaals op doorgaan om te bevestigen dat je Oil Minded als begeleider wilt.
  Of vul het nummer in van degene die je als begeleider wilt.
 3. Geef akkoord voor de cookies en vul de gevraagde gegevens in.
 4. Noteer je gebruikersnaam, wachtwoord en pincode.
  Deze gegevens heb je later nodig om in te kunnen loggen. De pincode is van belang om met de klantenservice te kunnen communiceren. Kies een algemene pincode die je met Oil Minded kan delen, zodat Oil Minded dingen voor je kan regelen bij de klantenservice.
 5. Kies voor ‘persoonlijk’, ga akkoord met de voorwaarden en klik rechts onderaan op Ga akkoord en ga verder.
  Wil je een BTW-vrij account voor je bedrijf? Neem dan contact op met Oil Minded. Dit kan geregeld worden via de klantenservice.
 6. Kies op de volgende pagina rechts onderaan voor Ga verder zonder Starter Kit. Je krijgt nu de bevestiging dat je aanmelding gelukt is. Je account is aangemaakt.
  Je bestelt je kit namelijk via het spaarsysteem Essential Rewards om verzendkosten te besparen. Wees niet bang. Je zit nergens aan vast. Dit kan elk moment weer opgezegd worden, maar het scheelt je wel ongeveer € 5,- aan verzendkosten.
 7. Aan de linkerkant kies je voor Essential Rewards en bevestig je dat je deel wilt nemen.
  Je kan nu je bestelling invoeren en na elk gekozen product rechts in je scherm kiezen voor Product toevoegen.
  Als je in het witte zoekvenster Premium intypt, krijg je een hele lijst met starterkits. Je kiest voor de NL-versie van de Aria of Dewdrop, afhankelijk van welke diffuser je wilt hebben.
 8. Het is een goed idee om meteen de V-6, de draagolie van Young Living, mee te bestellen.
  Hiermee kan je de essentiële olie verdunnen voor gebruik, waardoor je langer met je oliën doet. De V-6 wordt snel opgenomen door je huid en is niet vettig. Het voordeel is dat je door deze draagolie mee te bestellen, boven de 120 PV aan punten uit komt. Hierdoor ontvang je nog een gratis product van Young Living bij je bestelling.
 9. Als je alles wat je wilt bestellen hebt toegevoegd, kies je rechts onderin voor Maandelijkse bestelling opslaan.
 10. Voeg een betaalwijze toe.
  Als je een credit card hebt, is het aan te raden hiermee te betalen. Dit werkt het makkelijkst en je hebt snel je bestelling in huis. Andere betaalmogelijkheden zijn Pay Pal en betaling via bankoverschrijving. In het laatste geval moet contact worden opgenomen met de klantendienst op 020-7975809 om dit te regelen. Je mag ook contact opnemen met Oil Minded, zodat het voor je geregeld wordt.
 11. Bij het afronden van de betaling, krijg je ook nog de keuze of je een donatie aan de Young Living Foundation wilt doen. Indien je dit wenst vul dan een bedrag in.
  Daarmee kunnen ze kinderen in ontwikkelingslanden een beter leven geven. Geweldig toch, wat er mogelijk is als we onze krachten bundelen?
 12. Klik vervolgens rechts onderin je scherm op Bestelling plaatsen.

Gefeliciteerd!!! Je hebt een investering in je gezondheid en welzijn gedaan, waarvan je binnenkort denkt, had ik dit maar eerder gedaan. Nog een paar dagen geduld en je hebt je starterspakket in huis en kunt aan de slag. Oil Minded neem binnenkort contact met je op, om je verder op weg te helpen.