Aroma coaching

Wil jij vooruit? Wil jij stappen zetten? Wil jij je leven veranderen, maar weet je niet hoe? Oil Minded kan je hierbij in Middenmeer, Amsterdam of online ondersteunen met aroma coaching.

We hebben allemaal wel eens momenten in het leven dat het niet helemaal lekker loopt. In je gedachten blijf je in dezelfde kringetjes ronddraaien. Dan kan het soms prettig zijn om je verhaal bij een objectief iemand kwijt te kunnen. Iemand die je helpt om andere invalshoeken te zien of soms om de situatie te leren accepteren zoals die is. Oil Minded is vanuit eigen levenservaring, maar ook professionele opleiding, in staat om je de spiegel voor te houden en met je mee te denken. Je krijgt praktische handvatten aangereikt en leert te denken in oplossingen, zodat je je leven weer of meer in eigen hand kunt nemen. Oil Minded levert maatwerk en werkt niet volgens vooraf vastgestelde programma’s. Tijdens de eerste sessie vindt dan ook een korte intake plaats om samen de doelen en richting voor coaching te bepalen.

Inzetbaar bij heel veel verschillende situaties

Aroma coaching kan op alle vlakken in je leven toegepast worden. Om een beeld te geven hieronder in willekeurige volgorde een lijst van situaties waarin het onder andere een bijdrage kan leveren. Deze lijst is zeker niet compleet. Staat hetgeen waarbij jij ondersteuning zoekt er niet bij? Neem dan even contact op met Oil Minded.

 • Loopbaanontwikkeling
 • Plezier en succes in je werk
 • Studieresultaten
 • Zelfvertrouwen
 • Ontwikkelen van intuïtie
 • Het stellen van prioriteiten
 • Overwinnen van angsten
 • Levensgebeurtenissen zoals scheiding en overlijden
 • Een positieve kijk op je leven
 • Acceptatie van je lichaam
 • Positieve relatie met jezelf en anderen
 • Rust in je hoofd
 • Een goede nachtrust
 • Gezondheid
 • Financiële vrijheid
Hulpmiddelen tijdens coachingssessie

Tijdens een coachingssessie worden de essentiële oliën van Young Living toegepast. Dit gebeurt door middel van diffusen of cuppen (ruiken via een kommetje van je handen over mond en neus), aanbrengen op het lichaam of eventueel innemen. De kwaliteit van de olie is zeer hoog aangezien het 100% puur is, volledig natuurlijk is en er alleen gewerkt wordt met het eerste destillaat of de eerste persing.

Bij een coachingssessie kunnen tevens ondersteunende tools zoals spiertesten, een Zytoscan, iTovi-scanAroma Freedom Techniek en specifieke oefeningen ingezet worden. Twijfel je of dit wel iets voor je is, omdat je last hebt van geuren? Lees dan eens het stukje over schadelijke stoffen op deze website. Vaak hebben we namelijk last van geuren als dit chemische of synthetische geuren zijn. Oil Minded werkt alleen met 100% natuurlijke essentiële oliën van zeer hoge kwaliteit.

Investering en tijd

De investering in jezelf is € 80,- per sessie. Boek je 5 sessies tegelijk en betaal je in een keer het bedrag vooruit, dan krijg je € 10,- korting per sessie en betaal je in plaats van € 400,- slechts € 350,-. Per 3 sessies is de korting € 5,- per sessie en betaal je € 225,- vooruit in plaats van € 240,-.

Wil je eerst kennismaken om te zien of je met Oil Minded wilt samenwerken? Dan kun je een apart intakegesprek aanvragen. De investering hiervoor is € 27,50 en ongeveer 30 tot 45 minuten van je tijd. Mocht je ter plekke besluiten toch meteen een coachings- en/of Aroma Freedom Technique-sessie eraan te willen koppelen, dan betaal je het normale tarief van € 80,- voor een sessie. Ook is het mogelijk om deel te nemen aan een van de workshops van Oil MInded en laagdrempelig kennis te maken.

Een coachingssessie duurt meestal 1 tot 1,5 uur en vindt plaats in de huiselijke sfeer bij Oil Minded thuis in Middenmeer of Amsterdam. In overleg kan dit op elke dag van de week en elk moment van de dag. Als je in de buurt van Middenmeer woont, kan een sessie tegen een kleine meerprijs ook eventueel bij jou thuis plaatsvinden. Het is zelfs mogelijk om online, via Zoom, met elkaar contact te hebben. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met Oil Minded.

Vooralsnog worden de sessies helaas niet vergoed door de zorgverzekering.

Maak een afspraak