Midden in de natuur van weerstand naar actie

Lekker ontspannen, maar toch werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Ontdekken waar je weerstand zit, daarmee afrekenen en overgaan tot actie. Dat is wat Oil Minded je gedurende dit weekend in de Belgische Ardennen biedt.

Wat gaan we doen?
Ten eerste neem je tijd voor jezelf. Tijd om te ontspannen. In de groene omgeving van het park heb je ruimschoots de mogelijkheid om te aarden en weer terug te komen bij je eigen kern. Oil Minded neemt je hiervoor mee in verschillende meditaties en visualisaties, maar ook gaan we wandelen in de mooie natuur van de Ardennen in het bos langs de rivier de Amblève.

Uiteraard gaan we ook aan het werk. Het weekend heet niet voor niets Boost your Mindset. Je leert hoe je gedachten invloed hebben op je functioneren. En je ontdekt welke emoties hierbij een rol spelen. Je gaat herkennen hoe jij op het gevoel van je lichaam kunt vertrouwen en hoe voor jou ja en nee voelt. Via Aroma Freedom Technique ontdek je waar je weerstand zit en je rekent er ook daadwerkelijk mee af, zodat je vol in de actie kunt gaan. We gaan aan de slag met spiertesten en je gaat naar huis met een uitgewerkte Zytoscan voor verder inzicht.

Waar vindt dit weekend plaats?
Dit weekend vindt plaats op vakantiepark Domaine Long Pré bij Stavelot in de Belgische Ardennen: www.domainelongpre.be. We verblijven in een type D2 huisje. Je deelt hierbij je kamer met een andere deelneemer.

Hoe laat en wanneer?
We beginnen op vrijdag om 21.00 uur en zondag eindigen we om 16.00 uur. Eerder aankomen en later vertrekken is in overleg mogelijk. De bijkomende kosten voor bijvoorbeeld overnachting en maaltijd zijn dan voor eigen rekening. De data van de verschillende weekends vind je terug in de agenda op deze website.

Wat is de investering?
In 2019 is de introductieprijs voor dit weekend € 275,- per persoon. Hierbij zijn twee overnachtingen en de maaltijden, die we gezamenlijk bereiden, inbegrepen.

Hoe meld ik mij aan?
Aanmelden kan bij Oil Minded via Messenger of whatsapp op 06-46345332. Ook is het mogelijk je aan te melden via het contactformulier. Kan je niet op de aangegeven data maar heb je wel interesse? Mag ik je dan uitnodigen om even contact op te nemen?