Wil jij stoppen met roken? Goede kans dat het nog niet gelukt is. Wil je nu eindelijk doorpakken? Lees dan verder!

Wellicht heb je allerlei excuses. Het is niet het juiste moment. Je komt steeds in situaties waarin je toch echt niet zonder die sigaret kunt. Je schuift het voor je uit.

Ondersteuning bij het loslaten van je verslaving

En dan die mensen die tegen je zeggen, ach die nicotineverslaving daar ben je in een paar dagen van af. Het is gewoon even doorzetten en volhouden. Ja, die hebben makkelijk praten. Zij roken niet en zijn niet verslaafd. En toch hebben ze gelijk! Essentiële oliën kunnen je bij die eerste moeilijke dagen ondersteunen. Neem contact op met Oil Minded als je hier meer over wilt weten of neem deel aan de workshop: Zeg dag tegen je sigaret!

Beperkende overtuigingen 

Maar… dit is niet alles! Je kunt op wilskracht stoppen en die eerste dagen door komen. Maar als je de onderliggende blokkades niet aanpakt, is de kans groot dat je terugvalt. Want je rookt voor een reden. En… niet kunnen (of onbewust willen) stoppen met roken, daar zit ook een reden achter. Dit heeft alles te maken met de dingen die jij in je leven hebt meegemaakt. Vervelende ervaringen uit het verleden zorgen ervoor dat je onbewust overtuigingen gecreëerd hebt als:

  • ik kan het toch niet
  • ik ben het niet waard
  • ik ben niet belangrijk
  • ik heb een sigaret nodig om mij zelfverzekerd te voelen
  • ik heb een sigaret nodig om te kunnen ontspannen
  • ik heb een sigaret nodig om naar de wc te kunnen
  • enz.
Weerstand loslaten

Hoe fijn zou het zijn als je deze negatieve gedachtes die jou tegenhouden om te doen wat je wilt doen, kunt loslaten? En als daar positieve gedachtes en kracht voor in de plaats komen, waarmee je de juiste stappen vooruit kunt zetten? Tijdens de online Boost Your Health AFT-workshop “Verlost van je sigaret” zet je de eerste stappen om inzicht te krijgen in waar je weerstand vandaan komt. Bovendien reken je er meteen mee af.

Aroma Freedom Technique (AFT) is een zeer krachtige methode die voor blijvend resultaat zorgt!

Investering

De investering voor deze online AFT-workshop is € 27,50 inclusief de benodigde olie die je per post toegestuurd krijgt. Gebruik je je eigen olie? Dan betaal je € 20,-.

Aanmelden

In de agenda vind je de data terug dat deze workshop georganiseerd wordt. Vul het contactformulier in om je aan te melden of neem contact op met Oil Minded op 06-46345332. Wil je op een andere datum deelnemen? Neem dan even contact op met Oil Minded om de mogelijkheden te bespreken.