Aroma Freedom Technique (AFT) helpt je vooruit! Stel jij jezelf doelen, maar heb je moeite om ze te bereiken? Wil jij je leven veranderen? Mag ik je dan uitdagen om verder te lezen?

AFT is een methode die ontwikkeld is door de Amerikaanse psycholoog Benjamin Perkus. Met deze methode kun je negatieve gedachten en beperkende overtuigingen loslaten. Hierdoor wordt het makkelijker om doelen te bereiken en dromen waar te maken. Bij deze methode worden de essentiële oliën van Young Living ingezet.

Emoties gekoppeld aan ervaringen loslaten

Als we dingen meemaken die minder plezierig zijn, wordt er door onze hersenen een negatieve emotie aan die ervaring gekoppeld. Dit gebeurt vaak al in onze jeugd en hier wordt gedurende je leven meer lading aan toegevoegd. We bouwen dan een beschermingsmechanisme op om die emotionele pijn niet meer te hoeven voelen. Daardoor vertonen we soms uitstelgedrag of verzinnen we allerlei dingen die belangrijker zijn. Hetgeen we ons voorgenomen hebben, wordt dan niet uitgevoerd.

Op hetzelfde plekje in de hersenen waar emotie aan een ervaring gekoppeld wordt, zit ook ons reukvermogen. Reuk is primair en automatisch en de hersenen kunnen geen twee dingen tegelijk. Daardoor kan je bij het ruiken van bepaalde oliën volgens een bepaald proces de emotie loskoppelen van de ervaring. Op deze manier kan je het verwerken en loslaten. Hierdoor ben je in staat makkelijker stappen vooruit te zetten. Dit is toepasbaar op alle vlakken in je leven.

AFT-sessie: investering en tijd

De investering voor een individuele sessie van 1,5 uur bedraagt € 80,-. Dit is inclusief drinken, wat lekkers en de benodigde essentiële oliën. Wil je eerst eens laagdrempelig ervaren of dit iets voor jou is? Dan kan je ook deelnemen aan een AFT-workshop met minimaal 3 en maximaal 6 deelnemers. De investering is dan € 27,50 per persoon inclusief drinken, wat lekkers en de benodigde essentiële oliën. Oil Minded organiseert de workshops zowel in Middenmeer als Amsterdam. Het is ook mogelijk om een dergelijke workshop bij jou thuis te organiseren als er meerdere mensen in jouw omgeving interesse hebben. Woon je niet in de buurt? Een andere optie is om een individuele sessie of workshop online te doen.

Heb je naar aanleiding van de AFT-sessie behoefte aan extra coaching? Dan kan je daarvoor ook bij Oil Minded terecht.

Wil je meer informatie of wil je je aanmelden voor een AFT-sessie? Mag ik je dan uitnodigen een bericht naar Oil Minded te sturen via het contactformulier of een Whatsapp naar 06-46345332? Hierbij kan je aangeven welke dag en welk tijdstip jou het beste uitkomen.

Zelf een AFT-opleiding volgen?

Vind jij AFT net zo gaaf als ik en wil je zelf een opleiding of een kortere module volgen? Mag ik je dan uitnodigen een van de volgende linken te gebruiken en je aan te melden?

In het Engels bij Dr. Benjamin Perkus zelf (online): klik hier.

In het Nederlands bij Hermien Rondeel (online en in person): klik hier.

Leave a Reply