Ben jij eraan toe om je beperkende overtuigingen, weerstand en emotionele blokkades los te laten? Maar vraag je je af wat mindset therapie met Aroma Freedom Technique is? Dan is een AFT-workshop interessant voor jou. Je maakt op een laagdrempelige manier kennis met deze nieuwe methode waarmee je je doelen kunt realiseren.

De groepsdynamiek is heel fijn. Doordat er ervaringen met elkaar gedeeld worden, is er sprake van herkenning en geeft het de bevestiging dat je niet de enige bent die zich op die manier voelt. Je bent overigens niet verplicht om herinneringen, die in het proces vanzelf boven komen, te vertellen. Er wordt gewerkt in kleine groepjes van minimaal 4 en maximaal 6 deelnemers. De workshop duurt 2 tot 2,5 uur. De workshops vinden plaats in Middenmeer of online. Op locatie is drinken, wat lekkers en de benodigde oliën bij de prijs inbegrepen. Online is dit inclusief het gebruik van het programma Zoom en de verzending van de benodigde geuren in een rollerflesje. Het risico voor breuk is voor de ontvanger. Ben jij er klaar voor om de belemmerende gedachten in je hoofd aan te pakken?

Aanmelden kan bij Oil Minded via Messenger of whatsapp op 06-46345332. Ook is het mogelijk je aan te melden via het contactformulier. Kan je niet op de aangegeven data maar heb je wel interesse? Of wil je zelf gastvrouw zijn voor de workshop op een andere locatie? Mag ik je dan uitnodigen om even contact op te nemen?

Reserveer nu

Laat een reactie achter